Ons bedrijf

Zuiderzee Foods is een leverancier van speciale internationale fine foods. Wij leveren onze producten aan de groothandel, horeca, (delicatessen)winkels en export. Als familiebedrijf zijn wij al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, verpakken en verkopen van Wilde rijst uit Canada en Noord-Amerika.

Recent heeft Zuiderzee Foods haar productlijn uitgebreid met nieuwe producten. De komende jaren zullen wij ons blijven ontwikkelen en vernieuwen door in te spelen op vraag en aanbod van onze klanten en leveranciers.

Wat doet Zuiderzee Foods? Wij doen alles zelf. Wij spelen in op de behoefte van onze afnemers, onderzoeken de markt, kopen slim onze producten in, waardoor u altijd van ons een markconforme prijs kan verwachten. Naast het importeren, verpakken wij onze producten in gebruiksvriendelijke pet-potten en distribueren naar onze klanten.

Vorig jaar is het bedrijf in een nieuw jasje gestopt. Hierbij is onder andere de huisstijl, het logo, de website en de verpakking vernieuwd. De nieuwe verpakking van Zuiderzee Foods is een eye-catcher, gebruiksvriendelijk, hersluitbaar en in diverse formaten leverbaar.
Onze producten zijn leverbaar in: 500 gram, 1,5 kg en 2,5 kg. Naast de verkoop van ons eigen merk, leveren wij in Europa ook bulk-verpakkingen vanaf 25kg. Wilt u hier meer over weten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijk contact, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange expertise in het vakgebied en omdat wij alles zelf in de hand hebben.

Of u nu op zoek bent naar kleine afnames of grote afnames, sporadisch of frequent, wij kunnen dit allemaal binnen enkele dagen voor u verwezenlijken.
Mocht u interesse hebben in onze producten voor in uw winkel of bedrijf, stuur dan een email naar info@zuiderzeefoods.nl of via ons contactformulier op de website.