Ons bedrijf

Zuiderzee Foods B.V. is dé leverancier van bijzondere internationale delicatessen. Onze producten vinden hun weg naar groothandels, horeca, (delicatessen)winkels en export. Als familiebedrijf hebben we ons al meer dan twee decennium gespecialiseerd in het importeren, distribueren, verpakken en verkopen van wilde rijst uit Canada en Noord-Amerika.

Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ons toegewijd aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten. In 2023 hebben we een spannende stap gezet door te verhuizen naar een nieuw, modern bedrijfspand, waardoor we ruimte hebben gecreëerd om te groeien en ons assortiment uit te breiden met een divers aanbod van hoogwaardige producten. Ondanks deze groei blijft ons belangrijkste product onveranderd: wilde rijst. Met passie en expertise blijven we ons inzetten om dit unieke product van de hoogste kwaliteit te leveren.

Door de jaren heen heeft Zuiderzee Foods B.V. haar assortiment uitgebreid met nieuwe producten. We blijven ons de komende jaren ontwikkelen en vernieuwen door te anticiperen op de vraag en het aanbod van onze klanten en leveranciers.

Wat onderscheidt Zuiderzee Foods? Wij doen alles zelf. We spelen in op de behoeften van onze klanten, onderzoeken de markt en kopen slim onze producten in, zodat u altijd een marktconforme prijs van ons kunt verwachten. Naast importeren, verpakken we onze producten in gebruiksvriendelijke PET-potten en distribueren we ze naar onze klanten.

De verpakking van Zuiderzee Foods zijn een echte blikvanger, gebruiksvriendelijk, hersluitbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten.

Onze producten zijn verkrijgbaar in 500 gram, 1,5 kg en 2,5 kg verpakkingen. Naast ons eigen merk leveren we ook bulkverpakkingen van 25 kg in heel Europa. Als u hier meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch.

Bij Zuiderzee Foods B.V. geloven we in langdurige relaties en streven we ernaar om samen met onze klanten te groeien. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf of een gepassioneerde partner om uw productassortiment mee uit te breiden, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op persoonlijk contact, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie. Dit kunnen we garanderen door onze jarenlange expertise en omdat we alles in eigen beheer hebben.

Of u nu op zoek bent naar kleine of grote afnames, sporadisch of frequent, wij kunnen dit alles binnen enkele dagen voor u regelen. Als u interesse heeft in onze producten voor uw winkel of bedrijf, kunt u een e-mail sturen naar info@zuiderzeefoods.nl of via ons contactformulier op de website.