Rode camargua rijst | Bietenblad| Feta

Ingrediënten (4 personen)
  • Rode Camargue rijst van Zuiderzee Foods
  • 1 granaatappel
  • bietenblad
  • 200 gram Feta kaas
  • 1 bosui
  • goede kwaliteit olijfolie
  • vers gemalen peper
  • citroensap
Bereiden
  1. Kook de Rode Camargue rijst van Zuiderzee Foods met wat zout ongeveer 30-40 minuten. De rijst moet nog wel wat ‘bite’ hebben. Laat vervolgens afkoelen.
  2. Verkruimel de Feta kaas. Snij de bosui in kleine ringen. Maak de granaatappel schoon en haal het vruchtvlees eruit.
Presenteren

Maak de afgekoelde Rode rijst aan met wat olijfolie en citroensap. Garneer de rode rijst met de Feta kaas, bosui en granaatappel. Hierover het bietenblad plaatsen en bestrooi met wat versgemalen peper. Eet smakelijk!

Variatie tips

Combineer twee producten van Zuiderzee Foods: Rode Camargue rijst, Wilde rijst Minnesota Cultivated met witte Basmati rijst.